Wat zou jij écht graag willen?

Heb jij een droom? Zit er een idee in je hoofd, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je je graag inzetten voor een ander, maar heb je geen idee hoe? Of weet jij eigenlijk nog helemaal niet waar je blij van wordt, maar wil je dit wel graag onderzoeken? Laat het ons weten! Onze Impacter-coaches helpen je graag op weg!

Heb je een droom?

Weet jij al precies wat je wilt doen? Of heb jij een gaaf idee, maar weet je niet goed waar je een begin moet maken?
Allebei top! Bij Impacter ga jij aan de slag met jouw droom en één van onze coaches helpt je daarbij.

Wil je werkervaring op doen? Check! Is het voor jouw droom belangrijk om een breed netwerk op te bouwen? Check! Wil je een super goede graffitispuiter worden? Of trainer? Check! In principe is alles mogelijk.
Als je er maar in gelooft en aan de slag gaat!

Onze coaches doen er alles aan om jou te helpen jouw droom te bereiken. Ze helpen je graag!

mdt-hof-van-twente-impacter
mdt-twente

Zet je je graag in voor een ander?

Wat cool dat jij je in wilt zetten voor een ander! Misschien weet je al hoe, misschien nog niet: geen probleem. Er zijn zoveel manieren – groot en klein – om iets voor een ander te doen.

Wat dan zoal? Nou, je kunt bijvoorbeeld taallessen gaan geven, Hof van Twente een stukje schoner maken of een rondje lopen met labrador Job uit het asiel.

Maar jij hebt vast een ander geweldig idee. Wil je hulp bij het realiseren van jouw idee? Of wil je samen kijken wat er allemaal mogelijk is in Hof van Twente? Dat kan bij Impacter!

Heb je nog geen idee?

Keuzes, keuzes, keuzes! Hoe lastig is het om een keuze te maken, als je géén idee hebt wat je wilt doen? Dat is frustrerend en vervelend. Snappen wij! En daarom gaan wij graag met jou in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Misschien wil je weten hoe het is om als vormgever te werken, maar ben je ook benieuwd of jurist iets voor je is. Of gymdocent, timmerman, webbouwer of heel iets anders. Of wil je iets organiseren, maar weet je écht niet waar je moet beginnen.

Bij Impacter krijg je de kans om al jouw vraagtekens weg te nemen. Zo kun je meelopen met een specialist of zelf ervaren hoe iets in zijn werk gaat. Nahdie kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

mdt-hof-van-twente-impacter

Wil jij met jouw droom aan de slag? Wij helpen jou daar graag bij. Enthousiast? Plan een vrijblijvende kennismaking met Nahdie!

Wil je weten of Impacter iets voor jou is?