Onze coaches zetten zich altijd 100% in voor jou!

Ben jij een Impacter?

Heb jij ambities of een bepaalde droom, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wil je je graag inzetten voor een ander of voor het milieu, maar heb je geen idee hoe? Of vind je het lastig om keuzes te maken en heb je echt geen idee wat jouw stip op de horizon is? Onze coaches vinden altijd wel een manier om jou verder op weg te helpen. Neem contact met ons op en dan drinken we een kop koffie!

Coach Nahdie ter Haar

"Alles komt goed"

Ga je studeren of aan het werk, word je griffier of advocaat, secretaresse of automonteur? Er zijn ongeveer drie miljoen mogelijkheden en heb je het gevonden, dan nog kan het leven zomaar ineens een draai eraan geven.

Lastig? Best wel. Maar ik leerde al jong dat wat er ook gebeurt: je vindt je weg wel en uiteindelijk komt alles goed. Echt.

Coach Kyo Buter

"Als je echt wilt, kun je alles bereiken"

Ik vind iemand coachen echt mooi. Er zijn zoveel jongeren die denken: wat moet ik nou met m’n leven en wat is mijn ambitie? Ik kan alleen maar zeggen: ‘been there, done that’. School was niet echt mijn ding en ik heb ook lang niet geweten welke kant ik op wilde. Maar ik heb de switch gemaakt en mijn ervaring is: als je maar graag genoeg wilt en bereid bent ervoor te werken, dan kom je er wel.

Kom in contact

Onze coaches zijn er klaar voor! Jij ook?