Onze coaches zetten zich altijd 100% in voor jou!

Ben jij een Impacter?

Heb jij ambities of een bepaalde droom, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wil je je graag inzetten voor een ander of voor het milieu, maar heb je geen idee hoe? Of vind je het lastig om keuzes te maken en heb je echt geen idee wat jouw stip op de horizon is? Onze coaches vinden altijd wel een manier om jou verder op weg te helpen. Neem contact met ons op en dan drinken we een kop koffie!

Coach Nahdie ter Haar

"Alles komt goed"

Ga je studeren of aan het werk, word je griffier of advocaat, secretaresse of automonteur? Er zijn ongeveer drie miljoen mogelijkheden en heb je het gevonden, dan nog kan het leven zomaar ineens een draai eraan geven.

Lastig? Best wel. Maar ik leerde al jong dat wat er ook gebeurt: je vindt je weg wel en uiteindelijk komt alles goed. Echt.

Coach Lisa Hazelaar

"Er is zoveel om leuk te vinden"

In groep 8 moest ik bepalen naar welke middelbare school ik wilde gaan. Ik had echt geen idee, want ik wist echt niet wat ik wilde doen. Toen ik vervolgens mijn vmbo-diploma behaalde en wéér voor een studie- en schoolkeuze stond, wist ik het nog steeds niet. Het probleem was niet dat ik niet wist wat ik leuk vond, ik vind alles leuk! De modewereld, een opleiding in de sport, iets met koken en bakken, het trok me allemaal aan. Maar gevoelsmatig mocht ik er maar één kiezen. Momenteel ben ik bijna klaar met mijn studie Social Work en weet ik dat het uiteindelijk goed komt. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het bij jou ook goed komt!

Kom in contact

Onze coaches zijn er klaar voor! Jij ook?