Coach Kyo Buter

"Als je echt wilt, kun je alles bereiken"

Ik vind iemand coachen echt mooi. Er zijn zoveel jongeren die denken: wat moet ik nou met m’n leven en wat is mijn ambitie? Ik kan alleen maar zeggen: ‘been there, done that’. School was niet echt mijn ding en ik heb ook lang niet geweten welke kant ik op wilde. Maar ik heb de switch gemaakt en mijn ervaring is: als je maar graag genoeg wilt en bereid bent ervoor te werken, dan kom je er wel.

Sportief tot en met

Kyo Buter (21) Impacter-coach Hof van Twente

Ik ben sportief en ondernemend. Als ik niet sport, word ik knettergek denk ik. Het leegt je hoofd; ik vind het heerlijk. Ik geef wekelijks kickbokstraining en doe zelf veel aan krachttraining. Daarnaast help ik anderen met het maken van sportschema’s en met voedingsadvies. En ik heb nog meer plannen, maar dat komt nog wel. Tijd genoeg!

Dat anderen helpen zit er van nature in. Ik ben altijd iemand geweest bij wie mensen hun verhaal kwamen doen en ik stelde dan vragen en kwam met ideeën. Ik heb oog voor anderen en een goed inlevingsvermogen. Daarom ben ik uiteindelijk ook de coachopleiding gaan doen.

Als je bij mij komt, dan zegt mij dat al dat je wilt veranderen. Een goed uitgangspunt. En ik ga die uitdaging dan ook graag met je aan.

Wat voor coach ben je?

Ik ben eerlijk en puur in wat ik doe. Dat betekent dat als ik iets bij je zie, ik het ook zeg. Ik ben dan heel direct en draai er niet omheen. Want als je wilt dat ik je help, dan gaan we er ook echt voor. Je vindt in mij een coach die naast je staat en die je veel vragen stelt om je zo meer inzicht te geven in jezelf. Op mij kun je rekenen.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Nahdie

"Alles komt goed"

Ga je studeren of aan het werk, word je griffier of advocaat, secretaresse of automonteur? Er zijn ongeveer drie miljoen mogelijkheden en heb je het gevonden, dan nog kan het leven zomaar ineens een draai eraan geven.

Lastig? Best wel. Maar ik leerde al jong dat wat er ook gebeurt: je vindt je weg wel en uiteindelijk komt alles goed. Echt.

Kom in contact

Onze coaches zijn er klaar voor! Jij ook?