Coach Lisa Hazelaar

"Er is zoveel om leuk te vinden"

In groep 8 moest ik bepalen naar welke middelbare school ik wilde gaan. Ik had echt geen idee, want ik wist echt niet wat ik wilde doen. Toen ik vervolgens mijn vmbo-diploma behaalde en wéér voor een studie- en schoolkeuze stond, wist ik het nog steeds niet. Het probleem was niet dat ik niet wist wat ik leuk vond, ik vind alles leuk! De modewereld, een opleiding in de sport, iets met koken en bakken, het trok me allemaal aan. Maar gevoelsmatig mocht ik er maar één kiezen. Momenteel ben ik bijna klaar met mijn studie Social Work en weet ik dat het uiteindelijk goed komt. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het bij jou ook goed komt!

Ik wil verschillende landen en culturen ontdekken

Lisa Hazelaar (22 jaar)

Ik ben geboren en getogen op de boerderij! Ik groeide op in een klein dorp nabij Hengelo en ik wilde maar één ding: de wereld zien! In Boekarest heb ik bijvoorbeeld verschillende projecten georganiseerd en uitgevoerd. Verder heb ik veel van Europa gezien. Veelal voor sportwedstrijden, maar ook omdat ik mijn backpack pakte en meer wilde zien. In de toekomst wil ik ook graag andere continenten bekijken en is het mijn ambitie om de hele wereld te zien en te beleven.

Het spreekwoord ‘wat de boer niet kent, dat vreet hij niet’ geldt dus ook niet voor mij. Al van jongs af aan ging ik op ontdekkingstocht. De ene keer bij mijn vader op de trekker, de andere keer pakte ik de skelter. Dat is nu niets anders. Ik hou van nieuwe dingen ontdekken, als Impacter-coach krijg je die gevulde backpack er dus gewoon bij. Alle ervaringen, verschillende beroepen, uiteenlopende kennis en alle andere avonturen zet ik in om jouw vragen te kunnen beantwoorden. Maar als ik ze niet heb, dan gaan we toch samen nieuwe dingen ontdekken?

 

Wat ben je voor een coach?

Ik ben er voor jou! Mensen in mijn omgeving vinden me passievol en energiek. Daarnaast ben ik ook heel open. Je mag jezelf zijn bij mij, in al je kleuren. Ik veroordeel niemand en iedereen mag er zijn. Er is dus ook geen enkel idee te gek, alles kan je bereiken als je er voor wil gaan. En als jij er voor wil gaan, dan ben ik er om je daarmee te ondersteunen.

En in je vrije tijd?

Nou, dat ik van reizen houd is wel duidelijk! Dat blijft denk ik ook voor altijd zo. De wereld is te groot om er niks mee te doen. Ik vind het dus ook leuk om (nieuwe) plekken te zien. Daarnaast vind ik het ook leuk om uiteten te gaan met vrienden en kun je me ook zo maar eens voorbij zien rollen op mijn longboard. Verder ben ik bijna klaar met mijn studie Social Work, maar blijf ik vooral verder leren want dat is ook iets wat ik heel leuk vind!

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Nahdie

"Alles komt goed"

Ga je studeren of aan het werk, word je griffier of advocaat, secretaresse of automonteur? Er zijn ongeveer drie miljoen mogelijkheden en heb je het gevonden, dan nog kan het leven zomaar ineens een draai eraan geven.

Lastig? Best wel. Maar ik leerde al jong dat wat er ook gebeurt: je vindt je weg wel en uiteindelijk komt alles goed. Echt.

Kom in contact

Onze coaches zijn er klaar voor! Jij ook?