Coach Nahdie ter Haar

"Alles komt goed"

Ga je studeren of aan het werk, word je griffier of advocaat, secretaresse of automonteur? Er zijn ongeveer drie miljoen mogelijkheden en heb je het gevonden, dan nog kan het leven zomaar ineens een draai eraan geven.

Lastig? Best wel. Maar ik leerde al jong dat wat er ook gebeurt: je vindt je weg wel en uiteindelijk komt alles goed. Echt.

Een avonturier als coach

Nahdie ter Haar (28) Impacter-coach Hof van Twente

Ik ben een avonturier. Ik groeide op in Neede, studeerde in Breda, liep stage in Amsterdam en op Curaçao, woonde een tijdje in Hoorn en nu dus in Eibergen. Ik zette mijn eigen onderneming op door horecapersoneel te leveren aan festivals en ging freelancen als webdesigner.

Dat ondernemende zit er van jongs af aan al in. Toen ik drie was, ben ik eens op m’n driewieler langs de rondweg gaan fietsen. Dat iedereen daar 80 reed, boeide me weinig. Ik wilde de hort op, de wereld ontdekken!

Ik ben er ook van overtuigd dat je moet doen wat je leuk vindt en dat je je echt niet hoeft te beperken tot één ding voor de rest van je leven. Ik zet al mijn energie graag in om jou verder te helpen.

Wat voor coach ben je?

Ik ben creatief en vindingrijk, enthousiast en eerlijk. Dus vertel me je probleem of je vraag en samen komen we er wel uit. Niet op mijn manier, maar op jouw manier. Want als er iets belangrijk is, is dat jij de ruimte krijgt en durft te nemen om jezelf te zijn. En daar sluit ik dan op aan.

Ik (ver)oordeel niet, ben zorgzaam en sta open voor vrijwel alles. Met mijn levenshouding en alle ervaring die ik heb opgedaan in de afgelopen 28 jaar help ik jou om je verder te ontwikkelen en datgene te vinden wat jou gelukkig maakt.

Wat ik doe ik mijn vrije tijd?

Tsja, dingen ondernemen natuurlijk. En ik werk en ontwikkel mezelf graag. Als ik ergens interesse in heb, dan kan ik me er helemaal in vastbijten, totdat ik weer iets anders vind wat ik dan weer interessant vind. Daarnaast kijk ik graag series en documentaires, dan kan ik me echt ontspannen. En als het straks weer kan, ga ik weer naar verschillende festivals met vrienden!

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Lisa

"Er is zoveel om leuk te vinden"

In groep 8 moest ik bepalen naar welke middelbare school ik wilde gaan. Ik had echt geen idee, want ik wist echt niet wat ik wilde doen. Toen ik vervolgens mijn vmbo-diploma behaalde en wéér voor een studie- en schoolkeuze stond, wist ik het nog steeds niet. Het probleem was niet dat ik niet wist wat ik leuk vond, ik vind alles leuk! De modewereld, een opleiding in de sport, iets met koken en bakken, het trok me allemaal aan. Maar gevoelsmatig mocht ik er maar één kiezen. Momenteel ben ik bijna klaar met mijn studie Social Work en weet ik dat het uiteindelijk goed komt. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het bij jou ook goed komt!

Kom in contact

Onze coaches zijn er klaar voor! Jij ook?