Verhalen van onze Impacters

Mail ons!

Een docu maken over een maatschappelijk thema, dj worden, of een plantenasiel opzetten. Onze Impacters deden het! Lees hier hun verhalen en laat je inspireren.

Impacter Sem

"Door de mogelijkheden bij Impacter heb ik verschillende ervaringen opgedaan en mijn doel behaalt."

Via mijn moeder hoorde ik dat Impacter Hof van Twente er was. Zij legde uit wat het was en ik heb gekeken wat het inhield.

Impacter Tess

"Ik was me helemaal niet bewust van deze punten, maar door de feedback kreeg ik direct inzicht in mijn eigenschappen."

Met al die opleidingen wist ik nog steeds niet welke richting ik op wilde. Ik twijfelde over de opleiding en ik weet ook niet waar ik mezelf zie staan over een aantal jaar.

Impacter Jayson

"Als je een kans krijgt, pak ’m dan met beide handen aan"

Jongerenwerk trekt me en daarom wil ik graag de opleiding ‘sociaal werk’ gaan doen. Alleen wist ik helemaal niet wat jongerenwerk nou precies inhoudt en wat daar allemaal bij komt kijken.

Ik wist zelf nog niet helemaal wat ik moest verwachten en welke kwaliteiten ik nog wilde ontwikkelen, dus ik wilde me graag meer verdiepen in dit vak. En dit kon in het Impacter-project

Impacter Tim

"Ik wilde gewoon aan de slag!"

Na mijn Bachelor International Business Administration ben ik aan een master Communication Science begonnen. Voordat ik kon beginnen aan die master, moest ik eerst een pre-master voltooien. Gelukkig was dat maar een half jaar en kon ik daarna snel aan de slag met de échte master.

Toen ik daaraan begon kwam ik erachter dat dit helemaal niks voor mij was, ik wilde dingen regelen en strategisch werk verrichten. Ik wilde gewoon aan de slag!

Wil jij ook aan de slag?

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.