Impacter Tess

"Ik was me helemaal niet bewust van deze punten, maar door de feedback kreeg ik direct inzicht in mijn eigenschappen."

Met al die opleidingen wist ik nog steeds niet welke richting ik op wilde. Ik twijfelde over de opleiding en ik weet ook niet waar ik mezelf zie staan over een aantal jaar.

Met Impacter aan de slag

Met Impacter zag ik de mogelijkheid om het uit te zoeken. Samen met mijn jongerencoach ging ik aan de slag met een plan van aanpak en hebben we verschillende gesprekken gehad. Ik heb ook geholpen bij een sportdag op de Weardenborgh, dat was warm, maar leuk! De Impactercoaches gaven direct terug dat ik behulpzaam was, ik makkelijk contact leg en ik energiek overkom. Ik was me helemaal niet bewust van deze punten, maar door de feedback kreeg ik direct inzicht in mijn eigenschappen. En als het gaat om werken met mensen, dan zijn die erg belangrijk.

Met Impacter ga je echt aan de slag. Met een plan van aanpak en doelen kun je je eigen project inrichten en kon ik op verschillende gebieden ervaring opdoen. Ik vind dat heel fijn aan Impacter, want ik merk dat ik door het doen veel meer ervaar dan wanneer ik iets hoor of lees. Naast het helpen bij De Weardenborgh, heb ik ook een dag meegeholpen op de dagbesteding voor mensen met een handicap. Ik vond het betekenisvol werk en ik werd er warm van, maar tegelijkertijd wist ik ook dat hier niet mijn toekomst lag.

workshop-goor-delden-hengevelde-diepenheim-jongeren-ontwikkeling

Ervaring opdoen voor bedrijfsadministratie

Ik had me ingeschreven voor de studie bedrijfsadministratie, maar een heel duidelijk beeld had ik er nog niet van. Mijn coach gaf aan dat de andere Impactercoach, Nahdie, bezig was met een project voor Salut. Daar kwamen ook taken bij kijken die betrekking hebben op bedrijfsadministratie. Het was de uitgelezen kans om te proeven van dit vak en die pakte ik dan ook met beide handen aan. Nahdie liet me werken met Excel en ik mocht offertes aanvragen die ik vervolgens weer verwerkte. Het gaf me goede inzichten over wat bedrijfsadministratie inhoudt. En ik heb er nu nog profijt van, want sommige dingen op school ken ik nu al, door mijn ervaringen met Impacter!

Lees ook de verhalen van de andere impacters

Alle impacters
Impacter Sem

"Door de mogelijkheden bij Impacter heb ik verschillende ervaringen opgedaan en mijn doel behaalt."

Via mijn moeder hoorde ik dat Impacter Hof van Twente er was. Zij legde uit wat het was en ik heb gekeken wat het inhield.

Impacter Jayson

"Als je een kans krijgt, pak ’m dan met beide handen aan"

Jongerenwerk trekt me en daarom wil ik graag de opleiding ‘sociaal werk’ gaan doen. Alleen wist ik helemaal niet wat jongerenwerk nou precies inhoudt en wat daar allemaal bij komt kijken.

Ik wist zelf nog niet helemaal wat ik moest verwachten en welke kwaliteiten ik nog wilde ontwikkelen, dus ik wilde me graag meer verdiepen in dit vak. En dit kon in het Impacter-project

Impacter Tim

"Ik wilde gewoon aan de slag!"

Na mijn Bachelor International Business Administration ben ik aan een master Communication Science begonnen. Voordat ik kon beginnen aan die master, moest ik eerst een pre-master voltooien. Gelukkig was dat maar een half jaar en kon ik daarna snel aan de slag met de échte master.

Toen ik daaraan begon kwam ik erachter dat dit helemaal niks voor mij was, ik wilde dingen regelen en strategisch werk verrichten. Ik wilde gewoon aan de slag!

Ook aan de slag met Impacter?

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.