Impacter Sem

"Door de mogelijkheden bij Impacter heb ik verschillende ervaringen opgedaan en mijn doel behaalt."

Via mijn moeder hoorde ik dat Impacter Hof van Twente er was. Zij legde uit wat het was en ik heb gekeken wat het inhield.

"Een eigen bedrijf klinkt best wel intimiderend en groots"

Het sprak me best wel aan, vooral omdat het bij Impacter mogelijk was om iets te doen wat ik al een lange tijd wilde: een inschrijving bij de Kamer van Koophandel.
Een eigen bedrijf klinkt best wel intimiderend en groots en zo voelde het ook voor mij. Dit zorgde er ook voor dat ik het voor me uit bleef schuiven.  

Na een kennismaking en uitleg over Impacter, was ik er steeds meer van overtuigend dat dit iets was wat bij me past, vooral het laagdrempelige sprak me heel erg aan. Ik ben tot verschillende inzichten gekomen. Zo ben ik erachter gekomen dat een eigen bedrijf heel groots voelt, maar door het anders te bekijken voelt het veel meer eigen. Met coach Nahdie heb ik gekeken wat er bij komt kijken en heb ik het me veel meer eigen gemaakt. 

Door Impacter heb ik verschillende ervaringen opgedaan. Ik heb een doodle ontworpen die geplaatst kan worden op een muur. Daarnaast heb ik de kerstkaart mogen ontwerpen voor Impacter en is het ontwerp daarvan ook gebruikt voor de kerstkaart van Salut. Verder ben ik bezig met illustraties en heb ik al verschillende opdrachten die ik mag uitvoeren. 

Na alle ervaring van de afgelopen periode heb ik me op 22-02-2022 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik nu een echte zzp’er! Momenteel ben ik vooral bezig met het vernieuwen van bestaande huisstijlen en word ik al bij verschillende organisaties ingeschakeld. Superleuk! Ik word heel warm van grafische vormgeving.  

Impacter heeft ervoor gezorgd dat ik meer waardering kreeg voor mijn kwaliteiten. Er zijn meerdere keren geweest dat ik ineens dacht ‘Ik kan hartstikke veel!’. Dat ik erkenning en herkenning kreeg van mijn werk door het te laten zien, heeft daar echt aan bijgedragen.

Lees ook de verhalen van de andere impacters

Alle impacters
Impacter Tess

"Ik was me helemaal niet bewust van deze punten, maar door de feedback kreeg ik direct inzicht in mijn eigenschappen."

Met al die opleidingen wist ik nog steeds niet welke richting ik op wilde. Ik twijfelde over de opleiding en ik weet ook niet waar ik mezelf zie staan over een aantal jaar.

Impacter Jayson

"Als je een kans krijgt, pak ’m dan met beide handen aan"

Jongerenwerk trekt me en daarom wil ik graag de opleiding ‘sociaal werk’ gaan doen. Alleen wist ik helemaal niet wat jongerenwerk nou precies inhoudt en wat daar allemaal bij komt kijken.

Ik wist zelf nog niet helemaal wat ik moest verwachten en welke kwaliteiten ik nog wilde ontwikkelen, dus ik wilde me graag meer verdiepen in dit vak. En dit kon in het Impacter-project

Impacter Tim

"Ik wilde gewoon aan de slag!"

Na mijn Bachelor International Business Administration ben ik aan een master Communication Science begonnen. Voordat ik kon beginnen aan die master, moest ik eerst een pre-master voltooien. Gelukkig was dat maar een half jaar en kon ik daarna snel aan de slag met de échte master.

Toen ik daaraan begon kwam ik erachter dat dit helemaal niks voor mij was, ik wilde dingen regelen en strategisch werk verrichten. Ik wilde gewoon aan de slag!

Samenwerken met Sem? Dat kan!

Stuur een e-mail en kijk of hij iets voor jou kan betekenen