Impacter Tim

"Ik wilde gewoon aan de slag!"

Na mijn Bachelor International Business Administration ben ik aan een master Communication Science begonnen. Voordat ik kon beginnen aan die master, moest ik eerst een pre-master voltooien. Gelukkig was dat maar een half jaar en kon ik daarna snel aan de slag met de échte master.

Toen ik daaraan begon kwam ik erachter dat dit helemaal niks voor mij was, ik wilde dingen regelen en strategisch werk verrichten. Ik wilde gewoon aan de slag!

Werken en covid-19

Ik ben gestopt met mijn master en ben gaan werken bij een callcenter. In het begin was het nog te doen, maar toen de eerste coronagolf kwam, ging het van kwaad tot erger. Hele dagen thuiszitten en geen contact met de buitenwereld. Op een gegeven moment besloot ik dat het tijd was voor een echte baan. Een carrière, want ik had tenslotte gestudeerd. Dus ik ging weg bij het callcenter en ging op zoek naar een baan. Met een hele goede baankans door mijn universitaire diploma, zo dacht ik. Maar dat was even een flinke tegenvaller. Na drie maanden had ik nog steeds geen succes en al die tijd zat ik thuis zonder werk.
Via Salut kwam ik bij Impacter terecht en daar was Nahdie. Wat een topwijf is dat! Ze stond altijd voor mij klaar, of het nou een werkdag voor haar was of niet. Als ik iets nodig had, was ze er voor mij.

Een passende baan vinden, dat was mijn wens. We maakten een plan van aanpak en gingen samen aan de slag. Alle tips & tricks die ik van Nahdie kreeg, zorgden ervoor dat ik veel meer zelfvertrouwen kreeg bij het vinden van een baan. Mijn uitdaging bleek vooral het uitvogelen wat ik nou echt leuk vind. En toen kwam er opeens een mooie kans, dankzij Nahdie. Ik mocht een tijdje werken bij Theater de Reggehof en meehelpen bij het opzetten van een echte bioscoop! Hierdoor weet ik nu veel beter wat ik wel en niet fijn vind op de werkvloer en ook in het contact met collega’s. Ik heb ontzettend veel kunnen leren tijdens mijn Impacter-tijd en de ervaring staat mooi op mijn (nieuwe) CV!  Bedankt Nahdie!

 

Het is gelukt! Tim liet via een enthousiast bericht weten dat zijn zoektocht niet meer nodig is. Hij mag beginnen aan een traineeship en aan de slag in een functie die hem past! Ik heb goedkeuring gekregen van Tim om dit later toe te voegen aan zijn succesverhaal. Ik ben dan ook heel blij voor hem dat Impacter een beetje heeft bij kunnen dragen aan zijn zoektocht naar wat hij leuk vindt!

Lees ook de verhalen van de andere impacters

Alle impacters
Impacter Sem

"Door de mogelijkheden bij Impacter heb ik verschillende ervaringen opgedaan en mijn doel behaalt."

Via mijn moeder hoorde ik dat Impacter Hof van Twente er was. Zij legde uit wat het was en ik heb gekeken wat het inhield.

Impacter Tess

"Ik was me helemaal niet bewust van deze punten, maar door de feedback kreeg ik direct inzicht in mijn eigenschappen."

Met al die opleidingen wist ik nog steeds niet welke richting ik op wilde. Ik twijfelde over de opleiding en ik weet ook niet waar ik mezelf zie staan over een aantal jaar.

Impacter Jayson

"Als je een kans krijgt, pak ’m dan met beide handen aan"

Jongerenwerk trekt me en daarom wil ik graag de opleiding ‘sociaal werk’ gaan doen. Alleen wist ik helemaal niet wat jongerenwerk nou precies inhoudt en wat daar allemaal bij komt kijken.

Ik wist zelf nog niet helemaal wat ik moest verwachten en welke kwaliteiten ik nog wilde ontwikkelen, dus ik wilde me graag meer verdiepen in dit vak. En dit kon in het Impacter-project

Wil jij ook aan de slag?

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.