De stuurgroep is het klankbord van Impacter Hof van Twente

De stuurgroep is onderdeel van Impacter Hof van Twente. Iedere tweede dinsdag van de maand komt de stuurgroep samen en wordt er vergaderd met een agenda. De taken van voorzitterschap en notulist rouleren zodat iedereen een keer aan de beurt is.

De agenda wordt op voorhand gedeeld met de stuurgroep en er is ruimte om zelf punten aan te dragen. De onderwerpen zijn uiteenlopend, het gaat over de online zichtbaarheid van Impacter Hof van Twente, maar ook over bepaalde activiteiten die we wel, of juist niet, moeten organiseren.

De stuurgroep is een gezellige groep jongeren uit de regio en stellen zich graag aan je voor. Wil jij ook bij de stuurgroep van Impacter Hof van Twente? Of wil je meer weten over Impacter? We staan voor je klaar, de stuurgroep ook!

Hoi! Wij zijn de stuurgroep, we stellen ons graag even voor

Ilona (21) uit Markelo

Mijn naam is Ilona. Ik ben 21 jaar oud en woon in Markelo. Mijn vele kwaliteiten worden gewaardeerd en krijgen een podium in de stuurgroep. Naast deze stuurgroep ben ik ook met veel plezier actief in de stuurgroep van het impacter monitor spel.

Julia (16) uit Goor

Hoi! Ik ben Julia, ik ben 16 jaar en kom uit Goor. Ik zit nu ongeveer een half jaar bij de stuurgroep van Impacter. Ik wil graag een steentje bijdragen in mijn gemeente en dat kan ik samen met de stuurgroep.

Sanne (17) uit Goor

Hoi! Ik ben Sanne en ik ben 17 jaar. Ik kom uit Goor. Ik zit sinds het begin bij de stuurgroep van Impacter. Ik vind het leuk om activiteiten te organiseren, mijn mening geven en natuurlijk gezellig kletsen.

Youri (23) uit Markelo

Hoi! Ik ben Youri en ik ben 23 jaar oud, ik kom uit Markelo. Ben een jongen die van aanpakken houdt en graag bezig is met van alles en nog wat. Verder ben ik bezig met dingen organiseren en verwerken voor jongeren.

De stuurgroep is er om gevraagd en ongevraagd advies te geven, we komen iedere tweede dinsdag van de maand samen bij een locatie in Hof van Twente

Wil jij meepraten in de stuurgroep?