Hier vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen.

We snappen dat er misschien nog iets onduidelijk is, dat geeft ook niet! Iedere Impacter heeft zijn eigen doelstellingen en ambities, waardoor ieder project weer anders wordt ingericht. We hebben de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet, mocht je nog onbeantwoorde vragen hebben dan weet je ons te vinden!

Contact met Nahdie

Veelgestelde vragen

Aan de slag

Voor wie is Impacter?

Impacter is een project voor jongeren uit Hof van Twente tussen de 14 en 27 jaar. Wie wij precies zoeken? Iedereen die graag iets wil leren, ontdekken of wil doen voor een ander.

Wij gaan op zoek naar jou: op scholen, sportverenigingen of in de stad.

Maar nog makkelijker: jij kan ons natuurlijk ook appen of mailen.

Ik wil me inzetten voor een ander, maar hoe doe ik dat?

Supertof dat je je wilt inzetten voor een ander. Samen met jouw coach ga je op zoek naar initiatieven of projecten waar je op aan kunt sluiten. Of misschien bedenk je zelf wel een heel nieuw project. Alles kan!

Ik wil mijn talenten ontdekken, helpen jullie mij op weg?

Ja, dat kunnen we zeker! Als je gekoppeld bent aan de coach die het best bij jou past, ga je samen met Nahdie op zoek naar jouw talenten en hoe je ze kunt inzetten.

Ik wil mijn ambities waarmaken, maar waar begin ik?

Jij weet heel goed wat je wilt, maar je weet niet hoe? Samen met jouw coach ga je op zoek naar een match tussen jou en een bedrijf, of ontwikkel je een project waardoor jij jouw ambities waar kan maken. Hoe tof is dat?

Ik wil Impact maken! En nu?

Aan welke voorwaarden moet je voldoen om een Impacterproject te starten?

Dat is er maar één! Het enige dat als voorwaarde wordt gesteld is dat je zelf mee wil doen. Impacter Hof van Twente is er voor iedereen in de leeftijd van 14 t/m 27 jaar in de regio. Maar het is jouw project! Onze coaches zijn er om je te helpen, maar jij bent de drijvende kracht achter je eigen Impacterproject.

Hoe en waar kan ik een afspraak maken?

Dat kan op verschillende manieren. Je kunt Nahdie makkelijk en snel bereiken via WhatsApp of telefonisch. Of neem contact op via de mail, we nemen dan snel contact met je op om een (vrijblijvende) kennismaking te plannen.

Enneh.. wat kost het?

Niks! Deelname aan Impacter is helemaal gratis.

Aan de slag

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.